Over ons

Naaipatronen.nl is al meer dan 19 jaar dé specialist op het gebied van naaipatronen. In de webshop vind je het grootste aanbod van naaipatronen in Europa met ruim 30 patronenmerken van alle grote modehuizen. Bestellen is eenvoudig en snel: in de meeste gevallen ligt het bestelde patroon binnen twee dagen op de naaitafel. Naaipatronen.nl verkoopt ook handwerkboeken en handwerktijdschriften.

Naaipatronen.nl is in 2004 opgericht door Helen Zandt, vanuit haar behoefte om goede, buitenlandse naaipatronen in Nederland te kunnen bestellen. In 2010 werden de Duitstalige website Schnittmuster.shop en Engelstalige website Sewingpatterns.shop gelanceerd. In 2019 werd Naaipatronen.nl, dat is gevestigd in de historische binnenstad van Leeuwarden, overgenomen door (het toenmalige New Skool Media, inmiddels) Roularta Media Nederland..

Naaipatronen.nl biedt patronen voor elke stijl in iedere maat. Van de grote patronenmerken als Simplicity, Butterick, McCall’s, Burda en Knipmode tot en met de kleinste nichemerken, cosplay/fantasy-, halloween- en carnavals-kostuums. Naaipatronen.nl bedient liefhebbers van zelfmaakmode in de volle breedte, waar ook ter wereld.

Naaipatronen.nl | Sewingpatterns.shop | Schnittmuster-online.shop